Arbeidsutvalget 22/23

Velferdstinget i Agder har valg nytt Arbeidsutvalg for neste virkeperiode. Bli kjent med de påtroppende medlemmene!

24. mai 2022 kl 13.07 VT

Leder: Michelle Brynildsen, UiA

Jeg er stolt og veldig ydmyk for at VT har vist meg tillitt ved å velge meg som leder for enda ett år! Motivasjonen er på topp, og jeg gleder meg veldig til å bli kjent med et nytt AU. Jeg gleder meg til å bygge videre på det gode samarbeidet jeg har etablert med både SiA og STA, samtidig som jeg gleder meg veldig til å bli kjent med nye fjes både i Studentrådene i Kristiansand og Grimstad, Studentparlamentet og i SiA-styret. Et prosjekt jeg er veldig glad for å kunne jobbe videre med er å være med på å etablere et Studentsamfunn i Kristiansand! Dette kommer til å være en booster for den psykososiale helsen til studenter – noe som er ekstremt viktig etter lange år med pandemi. Jeg sier som i fjor: håper året kommer til å bringe gode erfaringer, nye venner, fine stunder og gode diskusjoner!

Politisk Nestleder: Konstanse Åkerman, UiA

Jeg gleder meg veldig til å være politisk nestleder! Jeg har lært veldig mye som representant for Uia i VT, og gleder meg til å sitte på andre siden og gjennomføre den politikken som VT vedtar. Jeg forventer mange nye utfordringer og mye læring ved å være i kjernen av mange demokratiske prosesser som angår studenter i Agder. Jeg kunne ønske jeg visste om VT og de mange ulike studentvelferdstilbudene i begynnelsen av mitt studieløp og ønsker å bidra til videre bevisstgjøring om dette til andre studenter! Jeg håper min bakgrunn i politisk filosofi og jus kan komme godt med i videre arbeid med VT!

Organisatorisk Nestleder: Miriam Trovi, Ansgar*

*Studerer ved UiA fra høsten 2022

Forventningene mine til Organisatorisk Nestleder er at jeg får mange nye erfaringer og får jobbe med mange spennende studentprosjekter på en mer praktisk måte! Jeg vil gjøre mitt for at midlene Vt har blir fordelt ut på studentforeningene og hjelpe å bygge opp studentengasjement igjen etter en lang pandemi, Jobbe videre med sia og kommunene for å prøve å dekke studenters behov- hva det måtte være. Jeg gleder meg også veldig til å jobbe med det påtroppende AU og tror dette blir et veldig bra år for studenter og for Velferdstinget!

Kommunikasjonsansvarlig: Helene Brevik, UiA

Hei! Mitt navn er Helene og jeg er 23 år. For tiden tar jeg en master i Samfunnskommunikasjon ved UiA, og til høsten er jeg AUs ny Kommunikasjonsansvarlig. Jeg vil jobbe for at Velferdstinget i Agder skal bli mer synlig! Målet mitt er at alle studenter, uansett studiested, skal vite hvordan de kan få mest mulig ut av studietiden. Det er masse gøye aktiviteter som kan gjøres, foreninger som kan startes og venner som kan fås- ingen skal måtte være alene eller slite som student! Jeg gleder meg masse til å jobbe hardt for VT gjennom det neste året, og dere hører garantert mer fra meg.

Ønsker du å engasjere deg i VT?

Les mer om hvordan her!