Arbeidsutvalget 23/24

12. jul 2023 kl 12.33 Mattias Neteland

22. mai hadde Velferdstinget i Agder (VT), en valgforsmaling hvor det ble valgt inn representanter til Kommunikasjonsutvalget, Valgkomité, Fordelingsutvalget, Arbeidsutvalget og SiA-styret. I tillegg kan vi gratulere Jakob Mæland som igjen ble valgt som SiA styreleder. VT håper på et godt samarbeid mellom SiA styreleder og VT sitt nye Arbeidsutvalg, som du kan bli bedre kjent med her.

Leder: Helene Brevik, UiA

Hei, jeg heter Helene og er den nye ledern for Velferdstinget! Sammen med det flotte arbeidsutvalget mitt skal vi fortsette å kjempe for studentenes velferd, gjøre organisasjonen sterkere og være noen studentforeninger kan lene seg på. Jeg er ferdig med en bachelor i Medieproduksjon og en master i Samfunnskommunikasjon, og jobber nå 100% med VT. De viktigste fokuspunktene mine er å jobbe for å øke studiestøtta, passe på at Samskipnaden har studenter i fokus og å drive informasjonsarbeid så studentene i Agder vet nøyaktig hva de har rett på og hvilke muligheter de har. Jeg ønsker at Kristiansand og Grimstad skal fortsette å utvikle seg som studentbyer, der vi vil ha Norges mest friske, trygge, lykkelige og håpefulle studenter! Å sikre dette betyr å se studenter som mer enn bare studenter, for livet er mer enn studier!

Politisk Nestleder: Vilma Himberg, Ansgar

Hei, jeg heter Vilma og skal være politisk nestleder for VT. Jeg gleder meg til å jobbe hardt for studenter og deres rettigheter. Dere skal vite hva dere har krav på, og jeg ønsker å hjelpe dere med dette. Tidligere har jeg sittet som nestleder i studentrådet i to år, hatt ulike verv på Ansgar, ett år som Ansgar sin representant i VT og er nå valgt inn i sentralstyre for 2023-2024. Jeg håper og tror at dette kan bli et fint skoleår for alle studenter, og skal gjøre mitt beste for å kjempe deres saker.

Organisatorisk Nestleder: Sigrid Lindemark Solheim, UiA

Jeg ønsker å være en del av Arbeidsutvalget fordi det virker som et spennende og givende verv. Jeg føler jeg har mye å bidra med og gleder meg til å bli kjent med nye studenter og studentorganisasjoner. Selv har jeg vært aktiv i ulike organisasjoner og ser frem til å arbeide for at alle studenter i Agder skal få det enda bedre.

Kommunikasjonsansvarlig: Mattias Neteland, UiA

Hei, jeg heter Mattias og skal være kommunikasjonsansvarlig for Velferdstinget i Agder. Våren 2023 leverte jeg min bacheloroppgave og fullførte bachelorgraden min i Kommunikasjon og medieproduksjon. Jeg ønsker at så mange studenter som mulig vet hvem VT er, hva vi driver med og det er dette jeg vil jobbe med. Det finnes utrolig mye gøy å gjøre som student i Agder, og jeg vil at alle skal få vite om dette, slik at alle skal kunne gjøre noe de liker, med folk de liker. Gleder meg masse til å jobbe med den herlige gjengen i VT det neste året, og jeg gleder meg til å møte alle de flotte studentene som finnes her i Agder.