Bli UGA-leder!

UGA, Sørlandets egen studentfestival, skal endelig gå av stabelen på vårsemesteret i 2023, noe som betyr at tiden er inne for å velge ny UGA-leder. Studentfestival har eksistert i mange former på Sørlandet siden starten av 80-tallet, og avtroppende UGA-leder Thorgeir Taksdal skal nå gi stafettpinnen videre.

20. okt 2021 kl 13.17 VT

Lest nok? Søk her

Studentengasjement, lederansvar og store drømmer

På grunn av pandemien ble det ikke gjennomført noen UGA-2021, derfor håper Velferdstinget at påtroppende UGA-leder har store ambisjoner! Taksdal uttrykker at «Alle studenter oppfordres til å søke UGA. UGA er en mulighet for studenter å praktisere og utøve det de liker. Enten om det er å stå på scene, organisere eventer, spille trommer eller bare være med.»

Som UGA-leder vil du motivere, engasjere og ta lederansvar, ettersom det er din jobb å danne det ideelle styret for å realisere drømmer og ambisjoner dere har sammen. Det vil være viktig å danne et stort engasjement rundt UGA, ettersom dette er noe som skapes av og for alle studentene i Agder. Det vil dermed si at det ikke spiller noen rolle hvilken utdanningsinstitusjon du kommer fra, så lenge du jobber målrettet mot å skape noe stort. Taksdal påpeker også at UGA skal være et samlingssted for alle studenter på tvers av studieretning eller tilhørighet til linjeforeninger, studentorganisasjoner eller studentaktiviteter.

 

Søknadsprosess og veien videre

For å søke på vervet som UGA-leder benytter du deg av dette enkle søknadsskjemaet! Det er et veldig enkelt søknadsskjema, og det krever ingen vedlegg som CV, attester o.l.! Det eneste vi har lyst til er at du legger inn et bilde av deg selv, slik at navnet ditt kan få et ansikt 😊 Hvis du søker innen 24.november er du garantert et intervju med Valgkomiteen, men du kan søke på vervene helt frem til Valgforsamlingen avholdes. Om du søker tidlig nok til å bli sikret intervju vil Valgkomiteen gi ytterligere informasjon om intervju- og innspillingsprosessen. Det er verdt å påpeke at valget vil foregå fysisk, men man kan delta på zoom etter ønske og omstendigheter.

Vi håper du tenker at dette kan være interessant – da er det bare å slenge inn en søknad med en gang! Har du spørsmål? Da kan du kontakte leder@vt-agder.no, så får du svar på hva enn du måtte lure på – enten det gjelder søknadsprosessen eller om du trenger mer informasjon om vervene.