Bli kjent medNytt Arbeidsutvalg!

Til sommeren tiltrer denne flotte lederbuketten! Møt påtroppende leder Michelle Brynildsen, politisk nestleder Børre Bastigkeit, organisatorisk nestleder Charlotte Ekroll og kommunikasjonsansvarlig Andres Nesdal.

7. mai 2021 kl 10.55 Anna Synnøve Røysland

Vi presenterer herved det nye Arbeidsutvalget!

Det nye Arbeidsutvalget ble valgt onsdag 05.05.21 på valgforsamlingen vår. Her valgte vi ny leder, politisk nestleder, organisatorisk nestleder og kommunikasjonsansvarlig. I tillegg til dette valgte vi også en ny valgkomité og kommunikasjonsutvalg, disse blir også presentert under. 

Michelle Brynildsen

Påtroppende leder

UiA, studerer kommunikasjon og medier, 26 år

Michelle har allerede vært svært engasjert i studentmiljøet, med erfaring som VT representant, og tidligere leder for et av UiAs studentkor. I dag er hun organisatorisk nestleder i AU. Michelle er en omgjengelig og positiv person som tåler press og nye utfordringer. Michelle er en god samarbeidspartner, som er opptatt av å se de rundt seg. Michelle brenner for studentenes psykiske helse, og ønsker å jobbe med hvordan SiA Helse skal nå frem til studentene. 

Hva er dine forventinger for året som kommer?

Som påtroppende leder er jeg veldig motivert for å jobbe videre med de sakene som allerede er påbegynte, i tillegg til at jeg vil ha et stort fokus på at studenter skal vite hvilke tilbud de har i forhold til SiA og VT. Det blir veldig spennende å lære og kjenne et nytt AU og VT, og jeg ser frem til gode samarbeid med både SiA, STA og de andre medlemsinstitusjonene! Det kommende året kommer til å bli givende og lærerikt, og det blir veldig spennende å ha fullt fokus på studentpolitikken. Jeg er veldig motivert og klar for å ta over stafettpinnen, og håper året kommer til å bringe gode erfaringer, nye venner, fine stunder og gode diskusjoner!

Børre Bastigkeit

Påtroppende politisk nestleder

Fagskolen, studerer bygg, 28 år

Børre er en omgjengelig og sosial person som er flink til å opparbeide seg tillit fra dem rundt seg. Han har stor interesse for politikk og sitter allerede som VT representant. Børre har dermed god kjennskap til VT fra før, noe som kan komme godt med i vervet som politisk nestleder. Han er målbevisst og ønsker å i større grad involvere de andre institusjonene i studentpolitikken, samt skape større engasjement innad i VT. Børre liker å samarbeide med andre, og ved uenighet er han opptatt av at alle skal bli sett og hørt.

Hva er dine forventinger for året som kommer?

Jeg ser veldig frem til å få lov til å jobbe med den fantastiske gjengen som er valgt inn i AU. Dette blir et spennende år, både med tanke på pandemien som vi forhåpentligvis er ved enden av og handlingsplanen som VT har laget. Jeg gleder meg til å ta fatt i arbeidsoppgavene mine og fremme studentenes velferd som Politisk nestleder.

Charlotte Ekroll

Påtroppende organisatorisk nestleder

UiA, studerer anvendt filosofi, 21 år

Charlotte er i dag en av de sittende representantene i Velferdstinget. Charlotte er anstendig og strukturert, og liker å gå systematisk til verks i arbeidet sitt. Dette innebærer å se helheten av det som skal gjøres, og å dele opp oppgaver i mindre biter. Charlottes hjertesaker er blant annet å jobbe for en bedre løsning for gjenbruk av pensumbøker og å arrangere hundeterapi-dag for studentene i Agder. Hun er opptatt av at alle skal bli sett og hørt, og kan bidra til et godt samarbeid hvor man løfter hverandre opp.

Hva er dine forventinger for året som kommer?

Jeg tror vi har et veldig spennende år i vente. Med et splitter nytt kommunikasjonsutvalg med tilhørende ansvarlig tror jeg Velferdstinget kommer til å bli mer synlig enn noen gang. Jeg ser spesielt frem til å samarbeide med det nye Arbeidsutvalget for å realisere vedtatt politikk, blant annet et tilbud om hundedager, som uten tvil er min hjertesak. Jeg klarer nesten ikke å vente med å komme i gang med arbeidet!

Anders Nesdal

Påtroppende kommunikasjonsansvarlig

UiA, studerer barnehagelærer, 24 år

Anders er en en blid og utadvendt person. Han har relevant erfaring fra en  bachelor i markedsføring og ledelse, ledererfaring fra Forsvaret og verv i studentmiljøet. Hans hjertesaker er blant annet å gjøre VT mer tilgjengelig, for å skape et sterkere engasjement og flere søkere til verv. Han beskriver seg selv som lett å samarbeide med og åpen for nye ideer. Anders studerer i dag for å bli barnehagelærer, men ønsker å kunne bruke sin bachelorgrad i markedsføring og ledelse i en mer praktisk setting.

Hva er dine forventinger for året som kommer?

Til høsten forventer jeg et tett og sunt samarbeid med resten av de dyktige medlemmene i VT. Ettersom kommunikasjonsansvarlig er en ny stilling tror jeg arbeidet vil medføre spennende nye muligheter og jeg tror vi sammen kan gripe disse. De siste 14 månedene har vært tunge for mange og jeg gleder meg til et skoleår hvor vi forhåpentligvis kan bidra til å øke trivselen hos studentene.

Det har også blitt valgt inn en ny valgkomité og kommunikasjonsutvalg! 

Ny valgkomité består av: 

Magnus Langholm Angvik. 

Anna Synnøve Røysland.

Thomas B. Melhus. 

Stine Regina Tusvik.

Torill Aursland. 

Nytt kommunikasjonsutvalg består av: 

Karoline Moland Henriksen. 

Torill Aursland. 

Frida Victoria Marcussen. 

Katarina S. Bråthen.